×

We've gone from tretton37 to 13|37.

We’re still the same company with the same heart and focus on empowering clients and colleagues – and that will never change – but now we’re shorthand! If you want to get in touch to talk to us about empowering your organisation, uncovering your digital capabilities or find out more about life at 13|37 then head on over to 1337.tech.

tretton37.com will be available for a limited transition period only. Have a wonderful day.

Visit us at 1337.tech

(Press release) tretton37 ökar omsättning med 40 procent och expanderar utomlands

Posted 2018-06-07 By Victoria Holmqvist

Stockholm, 07 juni 2018 – tretton37 grundades 2010 och har sedan dess vuxit snabbt, både vad gäller medarbetare och omsättning. Under 2017 ökade intäkterna från 101,6 miljoner till 140,5 miljoner kronor, en ökning med nästan 40 procent.

– En avgörande anledning till att vi har lyckats växa så snabbt sedan starten, och fortsätter göra det, är ett uttalat starkt fokus på vår företagskultur där kunskapsdelning och tydliga värderingar utgör grunden. Bara tre procent klarar vår krävande rekryteringsprocess men det gör också att vi växer med personer som identifierar sig med vår kultur, hur vi lever och hur vi arbetar, säger Martin Mazur, medgrundare och teknikchef på tretton37.

tretton37, som idag har runt 160 anställda fördelade på fyra kontor i Sverige, ligger nu i startgroparna för en utlandsexpansion till Slovenien. Inom kort öppnar bolaget ett kontor i Ljubljana för att få tillgång till landets mjukvaruutvecklare.

– Det är ett spännande steg i företagets utveckling när vi efter sommaren öppnar vårt första kontor utomlands. Slovenien har en välutvecklad it-bransch med många duktiga utvecklare. Genom att etablera oss i landet vill vi tillsammans med den lokala communityn bidra till en fortsatt positiv utveckling av branschen. Vi räknar med att vara mellan fem och tio medarbetare i Slovenien till årsskiftet, säger Frank Hennekens, vd på tretton37.

Några av tretton37:s kunder är Verisure, DFDS, Hittahem, Deutsche Bahn, AmTrust, Elgiganten och Alfa Laval.

För mer information
Frank Hennekens, VD, tretton37
Tel: 0705-13 37 16, mejl: frank.hennekens@tretton37.com

Martin Mazur, CTO, tretton37
Tel: 0709-78 40 03, mejl: martin.mazur@tretton37.com

Bilder: https://www.flickr.com/photos/tretton37/albums

Om tretton37
tretton37 är ett kunskapsbaserat företag som hjälper kunder att uppnå sina mål genom att leverera skräddarsydda och välgjorda mjukvarulösningar med hjälp av smidiga och lätta utvecklingsmetoder. tretton37 erbjuder kompetenta och motiverade specialister med starka kärnvärden och en god förståelse för kundernas behov. Det uppnår företaget genom en stark företagskultur som främjar hantverk och kunskapsdelning. Läs mer på www.tretton37.com

tretton37 employees at Riga

Shameless plug: We are a very unique family of driven software-creating professionals.

Join us. We are hiring in all our offices in 🇸🇪 Sweden & 🇸🇮 Slovenia.