×

We've gone from tretton37 to 13|37.

We’re still the same company with the same heart and focus on empowering clients and colleagues – and that will never change – but now we’re shorthand! If you want to get in touch to talk to us about empowering your organisation, uncovering your digital capabilities or find out more about life at 13|37 then head on over to 1337.tech.

tretton37.com will be available for a limited transition period only. Have a wonderful day.

Visit us at 1337.tech

tretton37 tecknar ramavtal med Sembo

Posted 2011-04-19 By Peter von Lochow

tretton37 tecknar ramavtal med Sembo

tretton37 har tecknat ramavtal med Sembo avseende leverans av expertkompetens inom systemutveckling med Microsoft .NET. Under 2011 väntas affären omsätta närmare 10 MSEK och samarbetet avses därefter fortsätta.

Sembo, ett av de ledande semesterbolagen i Norra Europa, har sedan länge ett etablerat och lyckat samarbete med tretton37. Med anledning av Sembos senaste europasatsning, med förvärv av bolag i både Danmark och Tyskland, förstärker nu tretton37 och Sembo sitt samarbete genom att utöka utvecklingsteamet med fler .NET-specialister.

"Vi har valt tretton37 för deras tillsynes unika kapacitet att i regionen kunna leverera hög kompetens i väldigt stor omfattning inom precis det område vi behöver förstärkning." säger Andreas Elmgren, IT-chef på Sembo.

Tillsammans kombinerar Sembo och tretton37 hög kompetens inom systemutveckling med ett svårslaget resealternativ. Resultatet av samarbetet återfinns bland annat i en av Sveriges mest konkurrenskraftiga semesterportaler - www.sembo.se.

"Kunden har när de valde oss speciellt pekat på vår specialistkompetens inom agil utveckling och våra höga värderingar när det gäller kvalitet på mjukvara" säger Martin Mazur, kundansvarig för Sembo och agile evangelist på tretton37.

Åtagandet är omfattande och inkluderar bland annat integration av ett antal e-handelstjänster för semesterbokning på Internet.

"Detta är ett strategiskt avtal och vi ser Sembos utökade förtroende för oss som ett kvitto på vårt höga kunnande inom .NET-utveckling med agil och lean metodik. Vi är övertygade om att vårt fokus på kunskap, våra medarbetare, och teamwork ger den kvalitet som uppskattas av alla våra kunder" säger Deniz Yildirim, VD för tretton37.

Lund den 19 april 2011, tretton37

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Deniz Yildirim, VD för tretton37 AB
Tel: +46 (0)733 822 591

tretton37.com

Om Sembo AB

Sembo är ett helägt dotterbolag till Stena Line. Bolaget grundades 1987 och har idag 50 anställda i Helsingborg. Omsättningen är 440 MSEK. Det senaste året var det över 120 000 resenärer som bokade sin semester genom bolaget.

Om tretton37 AB

tretton37 är ett kunskapsbolag som erbjuder expertkompetens främst inom Microsoft .NET tillsammans med ett starkt fokus på Lean och Agile. Bolaget grundades 2010 och har idag 24 medarbetare som levererar specialisttjänster till ett flertal kunder i Öresundsregionen.

Shameless plug: We are a very unique family of driven software-creating professionals.

Join us. We are hiring in all our offices in 🇸🇪 Sweden & 🇸🇮 Slovenia.