×

We've gone from tretton37 to 13|37.

We’re still the same company with the same heart and focus on empowering clients and colleagues – and that will never change – but now we’re shorthand! If you want to get in touch to talk to us about empowering your organisation, uncovering your digital capabilities or find out more about life at 13|37 then head on over to 1337.tech.

tretton37.com will be available for a limited transition period only. Have a wonderful day.

Visit us at 1337.tech

Mindfulness appen för Windows Phone

Posted 2013-04-05 By Peter von Lochow

"Mindfulness appen” för Windows Phone

Vill du hitta mer närvaro i vardagens stressiga tillvaro men tycker att meditation verkar svårt? Då kanske Mindfulness Appen är något för dig. På uppdrag från MindApps har tretton37 tagit fram en Windows Phone version av deras redan populära ”Mindfulness Appen”.

"Windows Phone är en spännande plattform, med ett för oss nytt formspråk att arbeta med. Vi har cirka 200 000 användare på andra plattformar och vi ser det som ett naturligt steg i vår strategi att nu även finnas på Microsofts plattform." säger Magnus Fridh, en av MindApps grundare.

Mindfulness Appen är ett verktyg för att bli mer närvarande i livet. Den hjälper dig med det som är allra svårast i mindfulnessutövandet - nämligen att komma ihåg och ta sig tid till att vara mindful. Applikationen ger dig tillgång till en kroppscanning, åtta olika meditationer, samt möjlighet att skapa för dig helt anpassade meditationer. Du får även tillgång till statistik över dina meditationer och möjlighet till att bli påmind om när det är dags att meditera.

För att konvertera den befintliga iPhone-applikationen jobbade tretton37 först med att ta fram skisser på hur man skulle kunna översätta iPhones designspråk till Windows Phone. Efter det så fortlöpte arbetet iterativt och agilt i nära samarbete med MindApps.

"Det som är ordentligt utmanande men samtidig väldigt belönande med Windows Phone är hur man kan använda sig av plattformens alla unika egenskaper för att skapa en användarvänlig applikation med en egen identitet. Kombinera det med faktumet att det går väldigt snabbt att utveckla för Windows Phone så har du allt du behöver för att få ett roligt och lyckat projekt." menar Erik Forsberg, affärsområdesansvarig Mobility på tretton37.

Mindfulness Appen är till för alla som vill bli mer närvarande i livet, både nybörjare och mer erfarna utövare. Vi hoppas att den kommer att förgylla din vardag och göra ditt liv mera intressant att leva!

Applikationen finns tillgänglig i Windows Store på svenska och engelska för alla Windows Phone modeller. Fler språk kommer inom kort.

Lund den 5 april 2013, tretton37.

För ytterligare information, kontakta
Erik Forsberg, tretton37, tel +46 738 526 572
Magnus Fridh, MindApps, tel +46 708 798 897

Om tretton37 AB
tretton37 är ett kunskapsbolag som erbjuder expertkompetens främst inom Microsoft .NET tillsammans med ett starkt fokus på Lean och Agile. Bolaget grundades 2010 och har idag 65 medarbetare som levererar specialisttjänster till ett flertal kunder i Stockholm och Öresundsregionen.

Om MindApps
Mindapps är ett företag som utvecklar verktyg för att hjälpa människor att hitta en bättre balans i dagens allt stressigare tillvaro. MindApps använder sig av den senaste tekniken för att komma närmare oss själva.

Bolaget grundades 2010 i Stockholm och har sedan dess utvecklat flera olika applikationer för mindfulness- och meditationsträning. Mindfulness Appen finns nu tillgänglig både på Ios, Android och Windows Phone och finns hittills översatt till 8 olika språk. MindApps drivs av Martin Wikfalk och Magnus Fridh. Båda erfarna meditatörer.

Shameless plug: We are a very unique family of driven software-creating professionals.

Join us. We are hiring in all our offices in 🇸🇪 Sweden & 🇸🇮 Slovenia.