×

We've gone from tretton37 to 13|37.

We’re still the same company with the same heart and focus on empowering clients and colleagues – and that will never change – but now we’re shorthand! If you want to get in touch to talk to us about empowering your organisation, uncovering your digital capabilities or find out more about life at 13|37 then head on over to 1337.tech.

tretton37.com will be available for a limited transition period only. Have a wonderful day.

Visit us at 1337.tech

tretton37 skriver kod för välgörenhet

Posted 2013-01-24 By Peter von Lochow

tretton37 skriver kod för välgörenhet

Under helgen den 16-17 februari kommer tretton37 att hålla ett välgörenhets-event för Team Rynkeby. Totalt 16 utvecklare, designers och testare kommer att samlas på tretton37s kontor i Stockholm och Lund. Där kommer man tillsammans att utveckla en webbapplikation för att underlätta Team Rynkebys välgörenhetsarbete. Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden i Sverige, Sylva i Finland och Børnecancerfonden i Danmark.

Imgur

Om Team Rynkeby
Varje sommar i juli cyklar 1.000 personer från Sverige, Finland och Danmark till Paris för att stödja barn med cancer och deras familjer. Under året deltar cyklister i olika team för att samla in sponsorpengar och arrangera olika aktiviteter. Under året tränar även de olika teamen tillsammans som förberedelse inför cykelloppet till Paris.

Om eventet
Under ett hackathon kommer tretton37 tillsammans med deltagare från Team Rynkeby att bygga ett system för att underlätta Team Rynkebys aktivitetsplanering. Med ett skräddarsytt system kommer kommunikationen mellan Team Rynkebys organisatörer och dess deltagare att underlättas.

”Kommunikation, planering och koordinering inom laget är avgörande framgångsfaktorer för att vi ska nå våra mål, säväl gällande insamlade pengar som cyklingen till Paris.” säger Peggy Törn, aktivitetsansvarig för Team Rynkeby Stockholm.

”När Peggy kom och frågade om tretton37 kunde hjälpa till med att skapa ett aktivitetsplaneringsverktyg så var det en självklarhet både för mig och för tretton37 att vi skulle hjälpa till.” säger Henrik Andersson - .NET utvecklare på tretton37.

Henrik fortsätter

“Vi har ofta små helg- och kvällsaktiviteter där vi sätter oss ner och kodar på olika projekt. Men den här gången känns det givetvis extra bra att kunna skapa något som kommer att användas för en god sak.“ säger Henrik med ett stort leende.

Lund den 24 januari 2013, tretton37.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Henrik Andersson, tretton37: +46 (0) 72 713 37 40

Peggy Törn, Team Rynkeby: +46 (0) 73 378 11 78

tretton37.com
team-rynkeby.se

Shameless plug: We are a very unique family of driven software-creating professionals.

Join us. We are hiring in all our offices in 🇸🇪 Sweden & 🇸🇮 Slovenia.