×

We've gone from tretton37 to 13|37.

We’re still the same company with the same heart and focus on empowering clients and colleagues – and that will never change – but now we’re shorthand! If you want to get in touch to talk to us about empowering your organisation, uncovering your digital capabilities or find out more about life at 13|37 then head on over to 1337.tech.

tretton37.com will be available for a limited transition period only. Have a wonderful day.

Visit us at 1337.tech

QlikTech går in som exklusiv sponsor för Leetspeak

Posted 2011-08-01 By Peter von Lochow

QlikTech går in som exklusiv sponsor för Leetspeak

Leetspeak: tretton37 arrangerar konferens med fokus på .NET

Det Lundabaserade kunskapsbolaget tretton37, som hjälper sina kunder att nå sina mål med hjälp av olika typer av mjukvarulösningar främst på .NET-plattformen, arrangerar för första gången konferensen Leetspeak.

Med sju inspirerande talare och sju inspirerande sessioner ska Leetspeak stimulera system- och mjukvaruutvecklare att bli bättre i sitt hantverk. Fokus ligger på .NET, men under konferensens gång kommer man också att visa att den bästa lösningen på ett problem kan finnas utanför själva ramverket.

Leetspeak ger ett djupt tekniskt och inspirerande innehåll av hög kvalitet. Konferensens låga inträdespris, 200 SEK, och att den hålls på en lördag, ger alla utvecklare chans att ta del av de erfarenheter som delas av talare och andra deltagare utan att ta tid från en arbetsvecka.

  • Leetspeak är en del av vår ambition att med kreativitet och kunskap i fokus utmana praxis och göra världen för drivna och passionerade utvecklare lite bättre, säger Deniz Yildirim, VD på tretton37.
  • Vi är väldigt stolta och glada för att QlikTech vill stärka vårt initiativ att göra kunskap tillgängligt för alla som vill ha den.

QlikTech, som är ledande inom Business Discovery (användarvänlig Business Intelligence) och som har en stor avdelning för R&D i Lund, är exklusiv sponsor av Leetspeak.

  • Det är väldigt viktigt för QlikTech att det finns bra mötesplatser för våra utvecklare, testare och projektledare, där de kan lära sig nya saker och vidga sina vyer, säger Carina Liljedahl, Vice President R&D på QlikTech International.
  • Vi tycker att tretton37s initiativ med Leetspeak är jättebra och vill gärna hjälpa till att göra konferensen ännu mer framgångsrik.

Leetspeak hålls lördagen den 20 oktober på Sankt Gertrud Konferens i Malmö och riktar sig främst till .NET-utvecklare, men kan även vara intressant för andra som arbetar med ITprojekt.

Leetspeak görs i samarbete med Foo Café, Malmö/Lund-regionens naturliga mötesplats för IT-proffs.

  • Det händer något speciellt när duktiga och trevliga människor samlas för att diskutera saker de brinner för, säger Michael Tiberg, grundare av Foo Café.
  • tretton37 har samlat en rikigt vass skara talare till Leetspeak och Foo Café kommer att ge dem en värdig inramning. Det är en ypperlig förutsättning för att lära sig något nytt och bli inspirerad av kompetenta människor. Detta kommer att bli riktigt bra!

För mer information, vänligen kontakta:

Deniz Yildirim, tretton37 AB
Tel: +46 (0) 73 382 25 91

Om tretton37 AB
tretton37 är ett kunskapsbolag som erbjuder expertkompetens främst inom systemutveckling på Microsofts plattform tillsammans med ett starkt fokus på Lean och Agile. Bolaget grundades 2010 och har idag 57 medarbetare som levererar specialisttjänster till ett flertal kunder i Öresundsregionen och i Stockholm.

tretton37.com

Shameless plug: We are a very unique family of driven software-creating professionals.

Join us. We are hiring in all our offices in 🇸🇪 Sweden & 🇸🇮 Slovenia.