×

We've gone from tretton37 to 13|37.

We’re still the same company with the same heart and focus on empowering clients and colleagues – and that will never change – but now we’re shorthand! If you want to get in touch to talk to us about empowering your organisation, uncovering your digital capabilities or find out more about life at 13|37 then head on over to 1337.tech.

tretton37.com will be available for a limited transition period only. Have a wonderful day.

Visit us at 1337.tech

Jesper Carlgren är tretton37

Posted 2011-10-16 By Peter von Lochow

Jesper Carlgren är tretton37

Jesper Carlgren börjar på tretton37 som ansvarig för verksamheten i Skåne. Jesper är 37 år och civilingenjör i teknisk fysik med industriell ekonomi från Lunds Tekniska Högskola. Han har över 10 års erfarenhet i IT-branschen och har haft olika ledande positioner i både publika och privata bolag, både i och utanför Sverige.

”tretton37 har imponerat på både mig och, upplever jag, marknaden i övrigt under sina första år. Man har slagit sig in i en hårt konkurrensutsatt marknad med hjälp av drivna medarbetare och en fantastisk företagskultur, vilken har satt en ny standard i vår bransch. Jag ser fram emot att vara delaktig i den fortsatta resan.” säger Jesper Carlgren.

Jesper kommer att förstärka det lokala teamet i Skåne med sin affärs- och ledarskapsförmåga. Detta skapar ytterligare möjligheter för tretton37 att fortsatt genomföra en trygg och stabil expansion under lönsamhet i både Skåne och Stockholm, men även i andra regioner i framtiden.

”Jesper är en gammal vän och kollega till mig som jag känner väl och har stort förtroende för. Han har lång erfarenhet i vår bransch från flera olika ledande befattningar och har ett stort kontaktnät och ett genuint intresse för både kundoch medarbetarfrågor. Med honom i båten är vi starkare som team och vår utveckling kommer fortsatt att vara stark utan att tappa fokus på kvalitet och våra värderingar.” säger Deniz Yildirim.

Lund den 16 oktober 2012, tretton37.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Deniz Yildirim
Tel: +46 (0) 73 382 25 91

Jesper Carlgren
Tel: +46 (0) 70 825 96 52
http://www.tretton37.com

tretton37.com

Shameless plug: We are a very unique family of driven software-creating professionals.

Join us. We are hiring in all our offices in 🇸🇪 Sweden & 🇸🇮 Slovenia.